Her er en oversikt over hvordan vi gjør det i SFK.

Overgang fra en annen klubb til SFK

Dersom du er spiller i en annen klubb og ønsker å prøve deg på trening hos oss, må du ta kontakt med vår daglige leder skriftlig på e-post: mbg@sarpsborgfk.no. Daglig leder i SFK kontakter da den ansvarlige i din klubb og sender skriftlig beskjed om at vi ønsker at du trener med oss. Klubben du spiller for gir SFK skriftlig beskjed om du får lov til å være med på trening hos SFK eller ikke. For ordens skyld bør også du ta kontakt med den klubben du spiller for å si i fra at du ønsker å trene med SFK.

 

Overgang fra SFK til en annen klubb

Ønsker du overgang fra SFK til en annen klubb, må du først kontakte den klubben du ønsker å trene med. Klubben sender da en henvendelse til SFKs daglige leder på e-post: mbg@sarpsborgfk.no med en forespørsel om at de ønsker at du skal trene med den nye klubben. SFKs daglige leder sender da en skriftlig beskjed til klubben om at det er i orden eller ikke, at du kan trene med ny klubb. Det er også fint om du snakker med det sportslige apparatet rundt ditt lag om at du ønsker å trene med en annen klubb.

 

Overgangsreglene gjelder for alle medlemmer uansett alder. Ved overganger av personer under 18 år skal også foresatte godkjenne en overgang.